İmamoğlu’nun demokrasi ‘Savaş’ına tam destek!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart seçim sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir’de seçim yarışını önde bitiren Ekrem İmamoğlu’na destek ziyareti gerçekleştirdi. Tecrübeli ve CHP’li iki büyükşehir belediye başkanının buluştuğu ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Lütfü Savaş, YSK’nın toplumun sesine kulak vermesini beklediğini belirterek, İmamoğlu’na biran önce mazbatasının verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu için ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız’ vurgusu yapan Başkan Lütfü Savaş, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldik. Geçersiz oyların sayımı tamamlanmak üzere. 15 bin civarı bir fark var ve bu farkın kapanması imkansız. YSK’nın toplumun sesine kulak vermesini bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanısıra, Ekrem İmamoğlu’nu CHP Arsuz Kadın Kolları da ziyaret ederek destekte bulundu. İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, Hataylılar adına İmamoğlu’na destek ve güç veren CHP’li kadınlar da demokrasi ve 
adaletin kazanacağına inandıklarını belirterek, oy farkının kapanmasının mümkün olmadığını ve İstanbul’a da baharı getireceklerine vurgu yaptı.

Bir cevap yazın