Arsuz’un zirvesi buluştu

Yerel seçimlerde aldığı oy oranıyla en başarılı isimlerinden biri olan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı olarak ilk ziyaretini Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya yapan Asaf Güven, koordineli çalışmayla Arsuz’u marka kent yapacaklarını ifade etti.

Arsuz insanının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Kaymakam Sarı, ilçedeki bütün kurumlar ile siyasiler, STK’lar ve halkın desteği ile Arsuz’u gerek turizmde, gerek tarım, gerek balıkçılık olmak üzere her alanda yapılacak çalışmalarda en iyi seviyeye ulaşacağını ifade ederek,
Başkan Güven’e görevinde başarılar diledi.  

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın ilçe adına çok önemli bir isim olduğunu söyleyen Başkan Asaf Güven, Arsuz’u Türkiye’nin en önemli turizm kenti haline getireceklerini ve bu konuda Kaymakam Musa Sarı’nın yoğun çalışmalarının ilçe halkı adına gurur verici olduğunu söyledi.

Arsuz’un yeni Hükümet Konağı’nda gerçekleşen ziyarette, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’i kapıda karşılayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, sohbetin ardından Hükümet Konağını gezdirerek kurumlar ve bina donatıları hakkında bilgiler verdi.

Bir cevap yazın