Başkan Tosyalı, makamdan ilk mesajı verdi

31 Mart 2019 seçimlerinde halkın teveccühü ile İskenderun Belediye Başkanlığına seçilen Fatih Tosyalı, İskenderun Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası İskenderun Belediyesi’ne gelerek, devir teslim töreniyle Seyfi Dingil’den başkanlık mührünü teslim alan Tosyalı, ilk mesajında “45 mahalle ve 245 bin İskenderunlunun belediye başkanıyım” diyerek önemli bir vurgu yaptı.

İskenderun’un yeni Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı tebrik ederek, görevinde başarılar dileyen Seyfi Dingil, “31 Mart seçimlerinden Allahın izniyle güçlü bir şekilde çıktık. Sizlerle birlikte geçirmiş olduğumuz beş yıl süresince benden desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Bugün de bizleri yalnız bırakmayarak buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Fatih kardeşimin bundan sonra yolu açık olsun” dedi.

“‘Güvenin adı Fatih Tosyalı’”

İskenderun Belediyesi’ni ‘Güvenin adı Fatih Tosyalı’ sloganı ile inleten kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada halka teveccühlerinden dolayı teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Az önce mazbatamızı alarak belediyemize geldik. Burada başkanımız Seyfi Dingil’den başkanlık mührünü teslim alarak sizlerle birlikte yola devam etmenin sevincini yaşıyorum. Seyfi Başkanım başta olmak üzere bugüne kadar İskenderun’a bir çivi dahi çakan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İskenderun’da çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Bundan sonra İskenderun’da bulunan 45 mahalle ve 245 bin insanımızın belediye başkanıyım. Tek amacım; her kesimin belediye başkanı olarak, İskenderun’u daha güzel, daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek olacak. Bundan sonra bana ve ekibime göstereceğiniz teveccüh için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin okuduğu dua ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yeni Başkan Fatih Tosyalı halkın sevgi gösterileri arasında İskenderun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.   

Törende, Başkan Fatih Tosyalı’yı abisi Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İşadamı Recep Atakaş, siyasi ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş da yalnız bırakmadı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, meclis üyeleri ile birlikte bugün saat:17.30’da Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sunacak.

Bir cevap yazın