Hatay Valisi değil, Hataylı Vali!

Hatay’ı tanıtım faaliyetleri kapsamında “Home Hatay(Eviniz Hatay) adlı kısa film paylaşan Hatay Valisi Rahmi Doğan, herkesi Hatay’ı kendi evi gibi görmesi ve ziyaret etmesi için çağrıda bulundu.

Hatay’ın doğal güzellikleri, tarihi ve turistik mekânları ile gastronomisine dikkat çekilen klibi “Şimdi Hatay’ı görme zamanı. Sizi Evinize bekliyoruz” mesajıyla paylaşan Vali Doğan,  göreve başladığı ilk günden itibaren medeniyet ve kardeşlik şehri Hatay’ı tanıtmak ve güzelliklerini bütün ülkeye göstermek için verdiği çabayla dikkat çekti. Hatay sevgisi, tanıtma çabası, bürokrat kişiliği ve halk adamı olarak tanınan Vali Doğan için Hataylılar, yayınlanan klibin ardından ‘Hatay Valisi değil, Hataylı Vali’ yorumunu yaptı.

‘Doğanın, tarihin kardeşliğin şehrinde eşsiz bir maceraya hazır mısın? Güneyin gelişmiş ve en bereketli topraklarında sofrayı kurduk, seni evine bekliyoruz” çağrısı yapılan ve Hatay ile ilçelerinin büyüleyici güzelliğini de gözler önüne seren klip, sosyal medyada yayınlandığı andan itibaren paylaşım rekorları kırdı.

Bir cevap yazın