Arsuz’un ‘Şehr-ül Emin’i göreve başlıyor

Arsuz’da oy kullanan 54 bin 033 seçmenin, 37 bin 726’sının oyunu alarak Hatay’da rekor oyla belediye başkanlığına seçilen Dr. Asaf Güven, mazbatasını yarın törenle alacak.

5 Nisan Cuma Günü saat: 10.00’da İskenderun Adalet Sarayı’ndaki mazbata töreninin ardından, Arsuz Belediyesi’ne giderek gerçekleşecek olan devir teslim töreniyle görevi eski başkandan devralacak olan Başkan Asaf Güven, hem mazbata, hem de devir teslim törenine bütün halkı davet etti.

İlçenin barış, kardeşlik ve hoşgörü kültürüne sahip çıkarak seçimi demokrasi şölenine dönüştüren bütün Arsuzlulara teşekkür eden Asaf Güven, “Yepyeni umutlar ve yepyeni bir hizmet dönemi için Arsuz Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir görevi teslim alacağım mazbata töreni ve akabindeki devir teslim törenine bütün halkımız davetlidir. İlçemizdeki demokrasi şölenini hep birlikte yaşadık, birlikte başardık ve birlikte kazandık.  Mazbatamızı da birlikte almak ve görevi birlikte devralmak için yarın herkesi bekliyoruz. Arsuz’un mutlu yarınları hepimizin olacak” derken, birlikte yönetim ilkesinden asla taviz vermeyeceğini söyledi.

Bir cevap yazın