İki güzel başkan da kazanacak demiştik!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, YSK verilerine göre İstanbul’da seçim yarışını önde tamamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yayınladığı mesajla tebrik etti. Seçim öncesi Hatay Medeniyetleri Tanıtma ve Dayanışma Derneği(HAYMADER)’nin İstanbul’da düzenlediği gecede biraraya geldiği İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, mesajında, “İstanbul’a da Bahar geldi! İstanbul’un yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu canı gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP’li başkanlara teşekkür

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu da, seçimleri kazanan tüm belediye başkanlarını sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla tebrik etti.

İmamoğlu, Lütfü Savaş’ın da adına de yer verdiği mesajında şu ifadeleri kullandı: “Başta Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak bizleri gururlandıran Ankara’da Mansur Yavaş, İzmir’de Tunç Soyer, Antalya’da Muhittin Böcek, Adana’da Zeydan Karalar, Mersin’de Vahap Seçer, Hatay’da Lütfü Savaş, Aydın’da Özlem Çerçioğlu, Tekirdağ’da Kadir Albayrak, Muğla’da Osman Gürün, Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen ve bu süreçte büyük bir başarı göstererek gönülleri kazanan Bursa’da Mustafa Bozbey olmak üzere milletimiz tarafından bu onurlu göreve layık görülen tüm Belediye Başkanlarımızı yürekten kutluyorum.”

Bir cevap yazın