Belen’de yüzler ‘GÜL’üyor

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün Şekere ve Cumhuriyet Mahallesinde düzenlediği açık hava mitingi zafer yürüyüşü ile son buldu. Belenlilerin, sancaklar eşliğinde sloganlar atarak ve tekbir getirerek gerçekleştirdiği yürüyüşte Belen şehir merkezindeki seçim bürosuna dört koldan akın akın insan seli dikkat çekti.

Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı’nın da katıldıkları mitinglerde Cumhur ittifakının Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, sandığa gitmenin önemine vurgu yaptı.

Oy kullanırken çok iyi düşünmek gerektiğini söyleyen İbrahim Gül, “Çocuklarımızın boynunu bükmemek, gelecek nesillerimiz için vereceğimiz kararlarda vebal almamak için sandık başında iyi düşünmek gerekiyor. Verdiğimiz kararın 5 yıl geri dönüşü olmadığı için; sandık başına gittiğimizde lütfen iyi düşünelim ve gelecek yarınlara geçmişin hesabını vermemiz gerektiğini unutmayalım. Biz bu seçimin sadece yerel idarecileri seçeceğimiz bir seçim olmadığını her yerde haykırıyoruz. Sandığın başına gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu Cumhur ittifakından yana kullanın” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da Belen’deki coşkunun 31 martın müjdeleyicisi olduğuna vurgu yaparak, Belen Halkı’nın doğru bir karar vererek, İbrahim Gül’ü seçeceklerine inandığını söyledi.

Bir cevap yazın