Bu etkinlik nefes aldıracak!

İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli, Orman Haftası ve Pulmoner Rehabilitasyon Haftası’ dolayısıyla ‘Nefes Al Hareket Et Yaşadığını Fark Et’ sloganıyla fidan dikti.

Orman Şefliği ve Genç Sağlık Liderlerinin katılımıyla Cırtımanda düzenlenen fidan dikim töreninde, İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü Uzman Doktoru Ömer Alışkın, birbiri ile ilişkisi olan bu önemli iki haftada böyle önemli bir etkinliğe imza attıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Ormanların ve temiz havanın önemine dikkat çeken Alışkın, “Yarınlara güvenle bakmamızı sağlayan, bir ülkenin nabzını tutan ve zenginlik kaynağı olan ormanların önemini vurgulamak amacıyla kutladığımız Orman Haftası ve kronik solunum hastalığına dikkat çekmek, bireyleri bilinçlendirmek amacıyla kutladığımız Pulmoner Rehabilitasyon Haftası kapsamında, Orman İşletme Müdürlüğümüz ve Genç Sağlık Liderlerimizin katılımı ile ‘Fidan Dikimi’ etkinliği düzenledik. Bu etkinlikte‘Nefes Al Hareket Et Yaşadığını Fark Et’ sloganından yola çıkarak, Pulmoner Rehabilitasyon haftasının önemine de vurgu yapmak istedik. Cırtıman mevkiinde düzenlediğimiz etkinliğimiz yoğun bir katılımla gerçekleşti. ‘Fidan Dikimi’ etkinliğimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın