Savaş, ‘Narlıca yeniden köklerinden doğuyor’

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Narlıca Mahallesi’nde Millet İttifakı Seçim Ofisi açılışını gerçekleştirdi.

Coşkulu ve yoğun katılım ile gerçekleştirilen açılışa Başkan Savaş’ın yanısıra CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, CHP ile İYİ Parti il ve ilçe örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Millet İttifakı Seçim Ofisi açılışında konuşma yaparak, seçimi kazandığı takdirde hayata geçireceği projelerden bahseden Hikmet Hatunoğlu, “31 Mart gecesinde zaferle ayrıldığımız zaman yıllardır beklediğiniz hizmetlerle sizi buluşturacak ve sizi baş tacı edeceğiz. Mahallenin ve bölgenin eksiklerini biliyorum, sizlere hizmet etme gururunu bana yaşatırsanız sizleri başımın tacı yapmaya hazırım”  dedi.

“5 saniyenizi bize ayırın 5 yılımız size feda olsun”

Narlıca Mahallesi’nde hemşerilerinin yoğun sevgi seli ve tezahüratı ile karşılanan Başkan Savaş, “Narlıca yeniden köklerinden doğuyor. İlk aşamada seçimden hemen önce anayolunuzun asfaltını başlatıyoruz. Narlıca’nın hizmetten hak ettiğini alması için elimizden geleni yapacağız. İmar planınızı bitirdik, hepinize hayırlı uğurlu olsun. Genel seçim havası yaratılıyor ama siz, size hizmet edebilecek insanı seçeceksiniz. Seçeceğiniz adayın ayak izlerine ve geçmişine bakacaksınız. Siz şoför seçeceksiniz, şoför acemi olursa o iş olmaz. Bu nedenle tecrübeli, işini içine sindirmiş, ayak izleri temiz ve sizinle barışık bir adam lazım. 31 Mart akşamı 5 saniyenizi bize ayırın bizim 5 yılımız size feda olsun. Seçim ofisimiz de hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın