Arsuz’a bir müjde de Kaymakam Musa Sarı’dan

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçede bir takım incelemelerde bulunan Turizm ve Kültür Bakanlığı Yatırım Uzmanlarını konuk etti. Kaymakamlıktaki toplantıya heyetin yanısıra, Kültür ve Turizm Bakanlığı İl Müdürlüğü yetkilileri ve belediye yetkilileri de katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem’in Arsuz ziyaretinin ardından, Bakan Ersoy’un Hatay’a tekrar yapacağı ziyaret öncesi ön fizibilite çalışması gerçekleştiren yatırım uzmanlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Sarı, Ankara’dan gelen heyete talepleri dosya halinde takdim ederek, ilçeyle ilgili önemli bilgi notları da paylaştı.

Bakan Ersoy’un ziyareti öncesi Arsuz’a sağlanabilecek desteklerin de ön çalışması niteliği taşıyan toplantıda, Kaymakam Sarı ilçenin turizmine katkı sunacak desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkürlerini sundu.

Turizm ve Kültür Bakanlığı Yatırım Uzmanları da, ilçede yapılabilecek yatırımlarla ilgili hızlı bir çalışma başlattıklarını belirterek, elde edilen verileri bakanlığa ileterek oluşan veriler doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Bir cevap yazın