Savaş’ın seçim turu Belen’le devam etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Millet İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel ile birlikte yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Belen’de düzenlenen halk toplantısına katıldı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana Hatay’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturabilmek amacıyla dil, din ve ırk ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Savaş, seçimi yeniden kazandığı takdirde hayata geçirmeyi planladığı projelerden de bahsetti.

Ziyaret ettiği her yerde yoğun sevgi seli ve tezahüratlar ile karşılanan Başkan Savaş, Şenbük, Ötençay, Bakras, Çakallı, Kıcı, Sarımazı, Fatih, Halilbey ve Issume mahalleleri ile Belen Seçim Ofisi’nde hemşehrileri ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Hatay için yapacak daha çok işi olduğunu ifade eden Başkan Savaş, “Sizlerin desteği ile bugüne kadar bir çok iş başardık, 31 Mart’ta da hep birlikte başarmak istiyoruz. Bu seçim siyaset üstü bir seçimdir. İnanıyoruz ki ‪31 Mart’ın ardından Hatay, çok daha dingin, çok daha seri ve hak ettiği bir şekilde yönetilecek. Biz memleketin hizmetkarı olmaya geleceğiz. Biz bu seçimde kendini Türkiye Cumhuriyeti ve al bayrağımız altında huzurlu hisseden, vatandaşlık görevini doğru yapan herkesin oyuna talibiz. Sizlere en doğru hizmeti yapacağımızın da sözünü veriyorum. Bir olalım, diri olalım, iri olalım” dedi.

Bir cevap yazın