Üreten kadının gücünde alınterine ‘Güven’ var!

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde ilçe sınırları içerisinde bulunan fabrikalarda alınterini ortaya koyan kadınları ziyaret etti. A.G.M Filtre, ON-FİL, FİL-MAR, ISKA Conta ve Umut Makine’de çalıştıkları kurumu emeğiyle yücelten ve üretime katkı sunan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Güven’e belediye meclis üyesi adayları ile birlikte CHP Arsuz kadın kolları da eşlik etti.

Fabrika yöneticileri tarafından karşılanan Asaf Güven ve beraberindeki heyet, fabrikaların üretim alanlarını gezerek, emekçi kadınlara karanfil dağıtırken, ilçedeki fabrikalarının bölgeye ve istihdama sağladığı katkılara dikkat çekti.

Kadın elinin değdiği her türlü çalışmanın başarıya ulaşacağını belirterek, hayata geçirecekleri kadın dostu projelerden bahseden Güven, şiddetin olmadığı, mutlu, geleceğe güvenle bakan ve özgür bir yaşam diledi.

“Üreten bir Arsuz’da her zaman üreten kadının yanında olacağız” diyen Asaf Güven, “Kadın, emeğin ve üretimin gücüdür. Bu bağlamda, her koşulda, her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başaran kadınların emek ve üretim mücadelesini gönülden destekliyoruz ve her zaman da yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu vesileyle hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun” dedi.

Asaf Güven, kadın dayanışmasının her adımında yeraldı

Asaf Güven, Nardüzü Halk Eğitim Merkezi’nde emeği yaratıcılıkla birleştiren kadın kursiyerleri ziyaret ettikten sonra beraberindeki heyetle A.D.D Karaağaç Şubesi’nin organize ettiği Emekçi Kadınlar Buluşması’na katıldı. Burada Atatürk’ün izinden yürüyen, haklarına sahip çıkan, Cumhuriyetçi ve Arsuz sevdalısı kadınlarla bir araya gelen Güven, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” sözünü anımsatarak, kadına verdiği öneme dikkat çekti.

Daha sonra, Arsuz Emekçi Kadınlar Yürüyüşü’nde eşitlik, yaşam ve özgürlük mücadelesini alanlarda haykıran kadınların yürüyüşüne destek veren Asaf Güven, kadınlarla birlikte Arsuz Otel’den Arsuz Kent Meydanı’na kadar yürüdü.

Bir cevap yazın