Haksız kazanca taviz yok!

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan etiket ve fiyat denetimleri işletmelerin haksız kazanç elde etmesinin önüne geçiyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde esnafa yönelik fiyat etiketi ve gramaj denetimi yaparken, ürünlerin raftaki ve kasadaki fiyatlarını karşılaştırmayı da ihmal etmedi.

Döviz kurlarındaki hareketlilik bahanesiyle bazı ürünlerin fiyatlarında artış yapılmasının önüne geçmek için İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy öncülüğündeki ekipler, marketlerin yanı sıra giysi mağazaları, sebze meyve satış noktaları, semt pazarları gibi yerlerde de devam eden denetimlerde olumsuzluk görülen işletmelere uyarılarda bulunmanın yanında, uyarılara rağmen kurallara uymayan işletmelere yasal işlem yaptı.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtilerek, ürünlerin satış fiyatı ve birim fiyatlarının yanı sıra birim fiyatının uygulanmaya başladığı tarih ile malın nerede üretildiğinin de kontrol edileceğini kaydetti.

Bir cevap yazın