Ekonominin kurmayları haftalarını kutluyor

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(İSMO) Yönetimi, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla resmi kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulundu.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, Hatay Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı’nı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım, sürekli değişen mevzuatlara dikkat çekti.

Bütün Muhasebecilerin Muhasebeciler Haftası’nı kutlayan Başkan Merih Hasan Yıldırım, “Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olarak bu haftamızı dolu dolu geçirdik. Özverili bir şekilde yapılan mesleğimizin zorluklarını, sıkıntılarını ve özellikle son aylarda yaşanan üzücü olayları gündeme getirdik. Sürekli mevzuatların değişerek, dijitalleştiği mesleğimizde, kendimizi yenilemek ve yeni çıkan kanun ve mevzuatları bilmek ve mükelleflerimize bildirmek durumundayız. Bu vesile ile Muhasebeciler Haftamızın Mükelleflerimize ve tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını, yeni dönemin bol kazançlar ve hayırlı işler getirmesini temenni ederiz” dedi.

Bir cevap yazın