Haşim Sağır diye yazılır ‘ADAM’ diye okunur!

Bölgemizin tanınmış ve başarılı işadamlarından Haşim Sağır, sosyal sorumluluk projelerinde de halkın içinde olan bir isim. Yoğun iş temposuna rağmen halkın menfaatine olan projelerde yer almaktan kaçmayan Haşim Sağır, kendisine teklif edilen CHP Arsuz Meclis Üyeliği teklifini kabul etmişti. Mütevazı ve dürüst kimliği ve CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Dr. Asaf Güven’e olan inancıyla hizmet teklifini geri çevirmeyen Haşim Sağır’ın bu tavrı takdir edilmişti.

CHP içindeki bazı kötü niyetli yöneticilerin, hazırlanan CHP Arsuz Meclis Listesinde yaptıkları oyun sonrası İlçe Seçim Kurulu’na listelerin verilmesi sırasında, Haşim Sağır’la birlikte bazı isimlerin silinmesi büyük tepki çekmişti.

Kendisine yapılan bu yanlış karşısında üzüldüğünü fakat CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’e olan güveninin eksiksiz olduğunu belirten Haşim Sağır, tam destek vermeye devam edeceğini açıkladı.

Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’in ATSİAD ziyaretinde konuyla ilgili ilk kez konuşan Haşim Sağır’ın açıklamaları büyük alkış topladı. Makam ve mevki peşinde olmadığını, yoğun iş temposuna rağmen halkına olan sorumluluk bilinciyle teklifi kabul ettiğini söyleyen başarılı işadamının konuşmaları herkesi duygulandırdı.

Gaziantep’te bir hasta ziyaretinde olduğu sırada meclis listesinde olduğunu öğrendiğini ifade eden Haşim Sağır, “ Bir dostum, ‘Haşim Bey hayırlı olsun sizi ikinci sıraya almışlar’ dedi. Ben ne başkanımla ne de ilçe başkanımla liste konusunda konuşmadım, görüşmedim.  Bu şekilde Antep’ten döndükten sonra listelerin değiştiğini öğrendim” şeklinde konuştu.

Listelerin değişmesinden sonra telefonlarının susmadığını ve ‘Ne oldu da listede adınız’ yok diyen ve üzülen dostlarının sözleri karşısında üzüldüğünü söyleyen Haşim Sağır, “İnanın ben listeye bakmadım. Arayıp da bu konuda ilçe başkanımızı veya Asaf Bey’i hiç rahatsız etmedim. Neden üzüldüm? Ben Asaf başkanımla, Arsuz için, canla-başla bu bölge için bütün tecrübemi, düşüncelerimi, fikirlerimi en iyi şekilde bölgeme kazandıracağımı bildiğim için önce çok sevindim mutlu oldum. Ama böyle bir darbe diyorum ben buna, sonra ben bunu iyi düşündüğüm için o darbe her şeyden önce bana değil, başkanıma yapılmıştır. Ondan sonra da benim Şarkkonak köyüme yapılmıştır” dedi.

Kendisine karşı yapılan yanlışa rağmen Dr. Asaf Güven’in mükemmel kişiliği ve dürüstlüğüyle Arsuz’a çok büyük hizmetler kazandıracağına olan inancı ve güveniyle desteğinin daha da artarak devam edeceğini söyleyen Haşim Sağır, “Arsuz, benim sevdamdır. Karaağaç, benim nefes aldığım yerdir. Dr. Asaf Güven de benim can dostumdur. Seçimde bir nefer gibi desteğimi sürdüreceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” sözlerinden sonra uzun süre alkışlandı.

Bir cevap yazın