İSDEMİR’den ‘Keyfli’ bir ziyaret

İsdemir A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli ve beraberindeki heyet, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette İskenderun’un kalkınması noktasında her zaman yatırımcıların ve işletmelerin yanında olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun için el birliği ve güç birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu şehre bir taş daha koymak, bir adım daha ileriye taşımak için çaba gösteriyoruz. İSDEMİR hem istihdam hem de ülke ve bölge ekonomisi açısında önemli bir görevi yerine getiriyor. İskenderun’un sanayisiyle, işletmeleriyle, limanıyla ülkemiz için stratejik önemdedir. İskenderun’un ekonomik olarak kalkınması, gelişmesi, daha iyi noktalara taşınması amacıyla her zaman yatırımcının, işletmelerin yanında olacağız” diyerek yapılan nezaket ziyaretinden ötürü İSDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli ve heyetine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarı dileğinde bulunan İsdemir A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli ise fabrikanın çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Bir cevap yazın