Fatih Tosyalı, gününü emekçilere ayırdı

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı yoğun seçim temposuna bugün sabah saatlerinde 4 Nolu Sağlık Tesisi’nde taksici esnafı ve vatandaşlarla güne simit yiyip, çay içerek başladı.

Esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri getiren Tosyalı,  daha sonra Gültepe hattında yolcu taşımacılığını yapan şoför esnafı ve Akçay tır garajındaki emekçilerle buluşarak, İskenderun için hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

‘Şoför esnafımız mağdur’

İskenderun’un ulaşım sıkıntısını çözeceklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Trafik çilesini görüyoruz, yaşıyoruz. Battı çıktı ile ilgili problemler var. En çok mağduriyeti şoför esnafımız yaşıyor. Allah’ın izniyle, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi’ni kazanıp, uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Battı çıktının üzerini kapatıp, dolmuş şoförlerimizin şehre rahatçı girip çıkışını sağlayacağız. İskenderun’u çukurlardan kurtaracağız” dedi.

İskenderun’un dört bir yanını karış karış gezen Tosyalı, daha sonra sırasıyla Akçay Tır Garajı, İş Makinası Garajı ve Yıldırımlar Lojistik’i ziyaret ederek, Orhan Muşluoğlu, Mustafa Dingil ve Zekeriya Yıldırım ile görüştü. Verimli geçen ziyaretlerde konuşan Tosyalı, 31 Mart yerel seçimlerde İskenderun’un hak ettiği hizmete kavuşması için destek olmalarını istedi.

Gün içerisinde mahalle toplantılarına da ağırlık veren Tosyalı, Dumlupınar mahallesinde Amigo Ali’nin kahvehanesinde vatandaşlarla buluştu.

Yoğun katılımların ve sevgi gösterilerinin olduğu toplantılarda konuşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir İskenderun için el ele vereceğiz. Bu nedenle İlçemizi ve mahallelerimizi yakışır bir gelişmişlik seviyesine ulaştırmak en büyük hedefimiz olacaktır. Projelerimiz hazır. Her mahallemize eşit hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın