Arsuz’da bahar havası esti

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven,  meclis üyeleri ile birlikte CHP İlçe Binası’nda düzenlediği toplantıda yerel seçim stratejilerini belirledi. CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Güven ile meclis üyeleri, 31 martı bahar coşkusu ile taçlandırmak için adeta kenetlenirken, yol haritasını da belirledi.

Kazanan Arsuz olsun!

Toplantı sonrası CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nı Ak Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ile birlikte AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, meclis üyeleri ve partililer ziyaret etti.

Arsuz’un güzelliğini ve hoşgörü iklimini yansıtan buluşmada, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, Ak Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kazananın Arsuz olacağı, demokratik bir seçim atmosferi geçirmeyi temenni ederek, seçim yarışında başarılar diledi.

AK Parti grubunun yapmış olduğu nezaket ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de, Arsuz’da esen hoşgörü ve bahar havasının ilçede güzel bir seçim yaşanacağının habercisi olduğunu söyledi.

Sıcak karşılamaları ve başarı dilekleri için CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Doktor Asaf Güven ve İlçe Başkanı Faik Çekin’in şahsında tüm CHP Arsuz İlçe Teşkilatı ve meclis üyelerine teşekkür eden Necim Bozkurt da, geleceğe umutla bakan bir Arsuz’u hep birlikte kucaklama temennisini dile getirdi.

Bir cevap yazın