Üçgüllük’ten Asaf Güven’e çığ gibi destek

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’e her geçen gün halkın desteği çığ gibi büyüyor. Üçgüllük Mahallesi’ni ziyaret eden Asaf Güven’in miting havasındaki halk buluşmasına akın akın gelen vatandaşlar meydana sığmadı, tek yürek olup adeta zafere odaklandı.

Halktaki büyük coşku ve duyulan güven, sıcak havayla birleşince ortaya çıkan mükemmel tabloda, vatandaşlar ’Arsuz’a bahar geldi’ diyerek Asaf Güven’in sonuna kadar yanında oldukları mesajını verdi.

“Arsuz, hepimizin sorumluluğunda”

Üreten, huzurlu, geleceğe güvenle gülümseyen bir Arsuz yaratma sevdasında gücünü halktan alan bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğini söyleyen CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, “Arsuz’u aydınlık geleceğe taşımak hepimizin sorumluluğudur. Bizler, her bir vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz. Her insanimizin derdine derman olmaya gayret göstereceğiz. Ortak akılla ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. En önemlisi herkesin başkanı olacağız, hiç kimseyi ayırmayacağız. Bize duyulan büyük bir güven var. Bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

Üçgüllük Mahallesi sakinlerine yaşanan sevgi seli ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Asaf Güven, daha sonra halkın davetini kırmayarak, ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın