Fatih Tosyalı, İskenderun projelerini açıklayacak

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada yerel seçimin bir dönüm noktası olduğunu belirtti. İskenderun için belediyecilik anlayışı ve projelerinden bahseden Fatih Tosyalı, 5 Mart Salı günü İskenderun Mustafa Kemal Yazıcı Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği lansman toplantısı ile projelerini açıklayacağını ifade etti.

“En ufak bir şahsi beklentimiz yok”

İskenderun ile HBB ile buluşturacaklarını söyleyen Tosyalı, “Bizler gönülleri Fethetmek mecburiyetindeyiz. Biliyoruz gönülleri fethetmek; emek ister, özveri ister, zor bir iştir. Bizler bu zor işe talibiz. Şehrimizin, belediyemizin sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımız çözülmeyecek, halledilmeyecek meseleler değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi toplumumuzun tüm katmanlarında tesis etmektir. Kamu binalarımızı, belediyemizi, herkesin sahiplendiği gönül diyarına çevirmektir. Önemli olan çıktığımız bu yolda bize güç ve kuvvet veren vatandaşlarımızın hayır duası ve tebessümü olacaktır. Benim en ufak şahsi bir beklentim yok. Bizim tek amacımız şehrimize ve ilçemize hizmet etmek. Cumhur İttifakı olarak çalmadık kapı bırakmıyoruz. ‘Halka hizmet hakka hizmet’ ilkesiyle hareket ediyoruz. İskenderun için en güzelini düşünüyorum. Değerli basın mensupları; yazdıklarınızı okuyorum. Eleştirilerden ders çıkarıyoruz. Biz de menfaat ve çıkar olmaz. Bilerek yanlış olmaz. İskenderun’a hizmet ederken, bize yardımcı olun. Herkes denetçi olsun. Cumhurbaşkanımız seçim manifestosunu açıklarken, sanki içimden geçenleri aktarmış. Manifestoda yer alan 11 madde de benim yol rehberimdir. Şeffaflık bizim işimiz. İhaleler kişiye özel ya da menfaat kazandırmak için olmayacak. Bundan menfaat kazanacak tek yer İskenderun’dur, halkımızdır! İhaleler kamera ortamında halka yansıtılacak. İsrafın önünü keseceğiz! HBB ile ortadaki sorunu kaldıracağız. Çünkü en büyük sorun HBB’de yaşanıyor. İskenderun ile HBB’yi buluşturmalıyız. Bu güzel şehri hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz! İyi ki İskenderunluları tanıyorum. Yürekleri kocaman. Her yerde bize sahip çıkıyorlar. Allah mahcup etmesin” dedi.

 “5 Mart’ta projelerimizi açıklıyoruz”

5 Mart Salı günü İskenderun Mustafa Kemal Yazıcı Kültür Merkezi’nde açıklayacakları proje lansmanı hakkında da açıklamalarda bulunan Tosyalı, “İskenderun’da eksikliği hissedilen birçok proje üzerinde konuştuk. Çok güzel projelerimiz var. Örneğin, bisiklet yolu, stadyum civarında park, kadın eğitim merkezleri, çocuk kulübü. İSTE’de kütüphanemiz olacak. Orada gölet yapıldı, şimdi de çay bahçeleri yapılacak. İskenderun bu şekilde, üniversite ile buluşacak. Bizim yönetim anlayışımızda şu var; herkes işini doğru yapacak. İskenderun’da çukur çamur olmayacak. Belediyemizde çalışan mevcut arkadaşlarımızdan maksimum faydalanacağız. Herkes İskenderun’un hizmetkârı olacak. Kimsenin ideolojisine bakmam, gayret eden çalışan bizim için önemli. Bu konuda başarılı olmuş diğer illerimizdeki büyükşehirlerden destek alıp, düşüncelerinden faydalanacağız. Yeşile büyük önem veriyoruz. Parkı olmayan mahallelerimiz var. Gittiğim her yerde eksiklikleri yazıyoruz. Ziraat Bahçesi devasa parka dönüşecek. SSK’nın olduğu yer, yeni hastane kurulunca parka dönüşecek. Bazı kişiler diyor ki, Fatih Tosyalı’ya ulaşmak mümkün olmayacak. Ne demek bu? Bana ulaşamayan hiç kimse yok, olamaz da. Bu salonda hangi basın mensubu bana ulaşamadı? Bizler Allah’ın izniyle kazandığımızda, kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Herkes fikrini, istek ve taleplerini bize rahatlıkla aktarabilecek. Bizim işimiz bu. Sabah 5’te ayaktayım. Birkaç saat uykuyla duruyorum. Her şey daha güzel bir İskenderun için. Bizler şehrimize aşkla bağlıyız. Ben hiçbir zaman insanlarımızı ideolojik pencereden ayırmadım. Buna da hakkım yok. Ancak her kim vatanın parçalanmasına, şer odakların çizgisinden yürüyorsa, onlarla işimiz olmaz. Vatanına bağlı, vatanı için çalışan, milleti için çabalayan herkes bizimledir” diyerek, vatana bağlılık vurgusu yaptı.

“Bin oyla bu seçimi kazanacağız”

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ise, “Yenikapı ruhuyla beslenen Cumhur İttifakıyla İskenderun şahlanacak. Çok çalışıyoruz, ilmek ilmek işliyoruz. İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. Meclis üyesi adaylarıyla kaynaşıyoruz. İskenderun ve HBB’yi saflarımıza katacağız” derken, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise, “Kavgasız gürültüsüz bir seçim temenni ediyoruz. Cumhur İttifakı adayımız Fatih Tosyalı Bey’i Allah’ın izniyle başkan yapacağız. Bu seçimler Cumhur İttifakının zaferiyle sonuçlanacak. 20 bin oyla seçimi kazanacağız. En üst noktada hizmet getireceğiz. Tosyalı hizmet aşkıyla tutuşuyor. İskenderun’a sevdalı ve başaracağına da yürekten inanıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın