Arsuz’a ‘GÜVEN’ veren buluşma

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, mevcut Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, yeni meclis üyeleri ile mevcut yönetimin biraraya gelerek CHP’de birlik ve beraberlik rüzgarı estiren buluşmasında Asaf Güven, Başkan Nazım Culha’ya 5 yıllık hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederken, Arsuz’u birlikte yönetim ilkesinden taviz vermeden, herkesi kucaklayan bir anlayışla yöneteceğini söyledi.

“Bundan sonra da birlikteyiz”

Siyasi ve yerel yönetimlerdeki deneyimini Arsuzlulara hizmet etme noktasında kullanacağını, bu yolda ilerlerken Arsuz’un kurucu Belediye Başkanı Nazım Culha’nın da katkısını beklediğini söyleyen Asaf Güven, “Nazım Başkan, kurucu başkanımızdır. Arsuz’un ilçe olmasının ardından ilk dönem başkanlığı üstlendi. Hatta başkanlığın en zor olan bölümüydü. İlçemize kazandırdığı hizmetler için kendisine teşekkür ederiz. Bundan sonra da birlikte olmak, aynı şevkle, birlik ve beraberlik içerisinde, birikimlerini de bize aktarması dileğiyle inşallah birlikte yol alırız. Bundan sonraki katkısını da mutlaka bekliyoruz. Arsuz’u İleriye taşıyabilmek için mutlaka yapılan hizmetlerin üstüne koymak ve eski gücü yanına almanın da büyük etkisi vardır” dedi.

“Bayrağı daha ileriye taşıyacağınıza inanıyoruz”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, çıkmış olduğu yolda Asaf Güven’e başarılar diyerek, “Kurucu belediye başkanı olarak kısıtlı imkânlarla, zor bir dönemde ciddi projelere imza attık. Size hayırlı olsun diyoruz, başarılar diliyoruz. Bırakılan yerden, bayrağı daha ileriye taşıyacağınıza inanıyoruz. Bu şehir bizim. Biz, burada doğduk büyüdük. Bu şehrin gelişmesi ve belirli yerlere gelmesi açısından tabiki belirli katkılarımız olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

“Bu bir hizmet yarışıdır”

CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de, Arsuz’un kuruluş amasında görev alan biri olarak Arsuz Belediyesi’nin ne şartlarda kurulduğunu çok iyi bildiğine vurgu yaparak, “Belediye Başkanımız Nazım Culha’ya ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Hakikaten bir dönemde yapılabilecek ne varsa yapıldı. Bu, bir hizmet yarışıdır. Arsuz ilçesi, her zaman dediğim gibi ilçe olarak sıfırdan değil eksiden başladı. Bu şehre çivi çakan kim olursa olsun kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Asaf Bey şuanda adayımız, ama inşallah belediye başkanımız olacak. Kendisinin de bunun üzerine ekleyeceğine, şehre yeni şeyler katacağına ve yeni hizmetler kazandıracağına inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın