Bu adaya ‘GÜVEN’meye değer

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Gittiği her yerde çok büyük bir sevgi, coşku ve dualarla karşılanan Güven, adeta mahalle buluşmasına dönüşen ziyaretlerde halkla iç içe tavrı ve birebir iletişimi ile dikkat çekiyor.

‘O dualar hiç eksik olmasın’

Gittiği her mahallede Asaf Güven’in halkla kurduğu gönül bağı kendisini iyice hissettirirken, vatandaşlarla yaşadığı sıcak diyaloglar da baharın habercisi niteliğini taşıyor. Yaşlıların elini öperek hayır dualarını alan, gençlere ayrı bir önem veren, miniklerle de bol bol selfie çekilen Güven, kendisini bahur ve dualarıyla karşılayan büyüklerine de ‘O dualar hiç eksik olmasın’ diyerek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

‘Soğuk rüzgârları, birlikte bahara çevireceğiz”

Çıktıkları mücadelede, halkla el ele vererek kazanacaklarını söyleyen Güven, “Biz, yaşadığımız şehri halkçı belediyecilik anlayışıyla kucaklamaya, toplumun tüm katmanlarıyla hep birlikte ortak paydada yönetmeye, gerçekçi projelerle tarımda, turizmde, kültür ve sanatta kalkındırmaya, dertlerine derman olmaya geliyoruz. Tüm ekibimizle ortak çabamız; güzel Arsuz’umuzun aydınlık geleceğidir. Mahalleler arasında fırsat ve hizmet eşitliği sağlanan, hakça paylaşan, hesap verebilen, şeffaf yönetilen, şeffaf ve dürüst politikalar ile güven duyulan, en önemlisi de üreten bir Arsuz yaratmaya kararlıyız. Birlikte yönetip, birlikte gülümseyeceğimiz aydınlık bir Arsuz için çıktığımız yolda da en büyük gücümüz, güvencemiz ve dayanağımız halkımız ve birlik, beraberliğimizdir. Ayrışmadan, herkesle el ele verip, gücümüze güç katarak soğuk rüzgârları birlikte bahara çevireceğiz. ‘SEN – BEN’ olarak değil, ‘BİZ’ olarak, bütün Arsuzlularla birlikte karşılayacağız baharı” diyerek, önemli mesajlar verdi.

Projelere ‘Güven’in

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, ayrıca Arsuz ile ilgili bazı projelerinden de bahsederek, kentin başta tarım ve turizm olmak üzere ihtiyaç haritasının çıkarılacağını, bu konuda çiftçi, turizmci ve yetkili kurumların işbirliğine başvurarak, üniversiteler de dahil projeler üretileceğini, ilçede kooperatifleşmenin gelişmesine katkı sunacağını belirterek,  gençlere okuma alışkanlığı kandıracak projeler de hayata geçireceklerini ifade etti.

Bir cevap yazın