Belen’de yüzler ‘GÜL’üyor

Belen’i karış karış dolaşarak çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya kararlı olan Cumhur ittifakı MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün seçim temposu takdir topluyor.

Mimarisiyle medeniyetlerin izini taşıyan Hatay’ın tarihi ilçesi, kervansaray şehri Belen’i yepyeni bir çehreye kavuşturmak için kolları sıvayan İbrahim Gül, yaptığı ziyaretlerde ve gerçekleştirdiği toplantılarda milletin değerlerini, ihtiyaç ve beklentilerini bugünün imkânları ve geleceğin ihtimalleri ile tasarlayacağını ifade etti. Selçuklu ve Osmanlı mimari anlayışı ile Belen’i eski ihtişamlı günlerine dönüştüreceğini ifade eden İbrahim Gül, kendisine kapılarını ve gönüllerini açan Belenlilere teşekkür etti.

“‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar’”

‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar’ diyerek, Belenlilerden kardeşleri olarak, seçimden zaferle çıkmak adına destek isteyen İbrahim Gül, “MHP yaşadığımız bütün süreçlerde milletin refahı ve Türkiye’nin bekası için mücadele veren bir parti olmuştur. Bu sebeple 31 Mart’tan da Allah’ın izniyle zaferle çıkacağımızı biliyoruz. Belen Halkı beni bağrına bastı. Ben de onların kardeşleri olarak, Allah nasip eder de kazanırsam, Belen için her şeyimi ortaya koyacağım. Allah’ın izniyle Cumhur ittifakı bu seçimden zaferle çıkacak” dedi.

Bir cevap yazın