Bu güzel adama dua edin

İskenderun’un saygın işadamlarından Galip Biçer, geçirdiği beyin kanaması sonrasında kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ameliyata alındı. Bir süre önce aniden rahatsızlanan ve İskenderun’da tedavi altına alınan Galip Biçer, durumunun ciddiyetini koruması üzerine Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne acil olarak götürüldü.

Dün gece saatlerinde yapılan tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Galip Biçer, hiç bekletilmeden ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında müşahede altına alınan Galip Biçer’in ailesi ve yakınları hastaneye akın etti.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma kaldırılan Galip Biçer’in bir an önce iyileşmesi için dua eden yakınları, ailesini bir an olsun yalnız bırakmıyor.

İş yaşamındaki dürüst çizgisinin yanısıra sosyal ve kültürel yaşama katkılarıyla takdir edilen Galip Biçer, mükemmel insanlığıyla da gönüllerde taht kuran bir isim. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve ATSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Galip Biçer, yardımsever kişiliğiyle de tanınıyor.

Bir cevap yazın