‘Hatay, hükümetin gündeminde’

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere  Hatay’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti. Sporun gündemde olması için hayata geçirdikleri projelerin bir parçası olan Hatay’daki tesisleri inceleyecek olan Bakan Kasapoğlu, programı kapsamında saat: 16.00’da İskenderun 5 Temmuz Stadyumu’nda da incelemelerde bulunacak.

Vali Rahmi Doğan, protokol üyeleri ve milli sporcular tarafından karşılanan Kasapoğlu, ilk olarak Valilik şeref defterini imzaladı.

Medeniyetlerin başkenti, hoşgörünün, misafirperverliğin, kardeşliğin sembol şehri Hatay’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, Hatay’ın hem kendi bakanlıklarının hem de hükümetin gündeminde olan bir şehir olduğunu aktardı.

Ziyaretinin amacının gençlik için yapılan çalışmaları ve hayata geçirilen projeleri hem yerinde görmek hem de Hatay halkıyla kucaklaşmak olduğunu söyleyen Bakan Kasapoğlu, spor yatırımlarıyla ilgili faaliyetlerini çok daha yukarılara taşıma gayreti ve kararlılığı içerisinde olduklarına vurgu yaptı.

Hatay’ın spor geçmişi ve spor noktasındaki potansiyelinin ülkenin sportif anlamdaki başarısı için önemli olduğuna değinen Kasapoğlu, önümüzdeki dönemde Hatay’dan uluslararası madalyalar kazanmış sporcuların yetişmesi adına kente çok daha büyük yatırımları gerçekleştirme düşünceleri olduğunu dile getirdi.

‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında Hatay’a yeni yüzme havuzları kazandıracaklarının da müjdesini veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı sporcusu Okan Berkyürek’e tekerlekli spor sandalyesi hediye etti.

Bir cevap yazın