Fatih Tosyalı’dan ‘Gönül Belediyeciliği’ mesajı

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında, Sanayi Aşevi’ndeki çocukları ziyaret ederek, geleceğin ustaları ve çıraklarıyla birlikte yemek yedi.  İskenderun’a dair ilk projesini de Aşevi’nde paylaşan Tosyalı, kuracağı vakıfla ve mevcut kaynaklarla çocukları okutacağı bir vakıf kuracağını ve maaşını da bu vakfa aktaracağını söyledi.

“Başkanlık maaşı istemiyorum”

Aşevinde çocuklara elleri ile yemek dağıtarak, seçim ortamından uzaklaşan Fatih Tosyalı, “Ben başkanlık maaşı istemiyorum. O parayı en anlamlı projem olan kuracağımız vakfa aktarıp, çocuklarımızı okutup hayata kazandıracağız. İskenderun böyle güzelleşecek. İskenderun’umuz Türkiye’nin en önemli kentlerinden birisi olarak her zaman ülke menfaati noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. 31 Mart yerel seçimleri de yine büyük önem taşıyan demokrasi sınavı olarak tarihteki yerini alacaktır. Bizler İskenderun için bu önemli göreve talip olduk ve Allah’ın izniyle bu sorumluluğun altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz. Siz değerli hemşerilerimden bu anlamda destek istiyorum” dedi.

İttifakın güzelliği

Tosyalı daha sonra, Cumhur İttifakı yaptıkları Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluş yıldönümü münasebetiyle partiye geçerek, MHP kadın kolları ile birlikte pasta kesti. Cumhur İttifakı’nın güzelliğinin yaşandığı ziyarette Fatih Tosyalı, “Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Fuat Tosyalı ve beraberindeki heyet, daha sonra İskenderun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan, Madeni İşler Esnaf Oda Başkanı Ahmet Çardaklı ve yönetim kurulu ile biraraya gelerek, İskenderun için projelerini ve hedeflerini anlatarak, destek istedi.

Bir cevap yazın