14 Şubat’ta sevdiklerinizi şımartın!

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiğine hediye almak isteyenlerin heyecanlı durağı kuyumcu dükkânları oldu. Son aylarda bir inip bir çıkan altın fiyatları vatandaşları korkutsa da Sevgililer Günü dolayısıyla normalleşen fiyatlarla her cebe uygun yüzükler ve kolyelerle sevgililerin dikkatini çeken Kırılmaz Kuyumculuk’un yetkilileri, sevgililere ve vatandaşlara alacakları hediyeler için güvenilir yerlerden alışveriş yapmalarını tavsiye etti.

“En çok tercih edilen ürün tektaş yüzükler”

Her yıl olduğu gibi bu yılda sevgililerin en çok tek taş yüzüklere rağbet gösterdiklerini dile getiren Kırılmaz Kuyumculuk Sahibi Deni Cem Kırılmaz, “14 Şubat’ta insanların dostlarına, sevgililerine ve arkadaşlarına aldıkları bir takım hediyeler oluyor. Bizim de onlara sunabileceğimiz hediyelerin başında tektaşlar geliyor. Maddi durumu yüksek olan kişiler pırlantaları tercih ediyor. Pırlanta fiyatlarımız 1199 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Maddi durumu normal olan vatandaşlar da atomizer olarak sattığımız 400 liradan başlayan ve 800 liraya kadar değişen tektaş yüzükleri tercih ediyor. Biz kuyumcular Sevgililer Günü gibi diğer özel günlerde de ellerimizdeki özel tasarımlar ve takılarla vatandaşların bütçelerine uygun fiyatlarla satışlarımızı yapıyoruz. Yani vatandaşımızın ne kadar bütçesi varsa ona göre hareket edebiliyoruz” dedi.

Kırılmaz Kuyumculuk Sahibi Deni Cem Kırılmaz, Şehit Pamir Caddesi Yeni Kuyumcular Pasajı No: 8 adresindeki Kırılmaz Kuyumculuk’ta 14 Şubat Sevgililer Gününe özel şık tek taş yüzük ve kolyeler veya çeşitli seçenekler için sevgilileri ve vatandaşları beklediğini ifade etti.

Bir cevap yazın