Sevgililer Günü’nde en değerli hediyeyi verin!

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kan bağış kampanyası düzenleyecek. ‘Kan verene Gül‘Ü’ verin!’ sloganıyla, en değerli hediye olan kanla hayat hediye etmek isteyen herkesi 14 Şubat Perşembe günü saat 14.00’de İskenderun Anıt Alanı’na kan bağışına davet eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü Gençleri, farkındalık yaratan bir etkinlikle daha gönülleri fethedecek.

Türk gençliğinin her zaman sağlıklı yaşam bilinci ile hareket ettiğine inanan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, kış aylarında yaşanan kan bağışındaki düşüş sebebi ile büyük çaplı ve kalabalık bir kan verme etkinliği için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

“Kan verin hayat kurtarın”

14 Şubatta kan verenlere gül dağıtıp, gülümsetmeyi amaçladıklarını söyleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Bizler Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin her zaman elini taşın altına koymasını bilen ve bunun için harekete geçen bir gençlik olarak yetişmesini sağlamak için çalışıyoruz. Bu nedenle kış mevsiminde düşüş yaşanan kan bağışlarındaki kan ihtiyacını gidermek adına İskenderun Gençliğini Kan bağışına davet ediyoruz.  Türk Kızılayı’nın hergün hastaları için 9000 ünite kan bağışı olmak zorunda olduğunu anımsatarak kan ihtiyacını gidermek ve  14 Şubat sebebi ile kan veren gençlerimize gül dağıtarak gülümsetmeyi hedefliyoruz. Daha önce Bayırbucak Türklerine yaptığımız yardımlarda ve Zeytindalı Harekâtında ‘Afrin Yolunda Bir Bayrak’ projemizde binlerce bayrak toplamak için koşturan gençlerimizin, bu kez de kan bağışlamak için gereğini yapmaktan geri durmayacağından eminim. Bunun için İskenderun ve çevre ilçelerdeki tüm gençlerimizi 14 Şubat Perşembe saat 14.00’te Türk Gençliğine yakışır bir şekilde kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın