Nazan Savaş’ın bu sözlerini dikkate alın!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Nazan Savaş, eşinin başarısının detaylarda saklı kalan gizli sırlarını verdi. Hatay’ın son birkaç yılda uluslararası alanda elde ettiği başarılarla tanınır hale geldiğini kaydederek, bu başarıda inanmışlığın etken olduğunu savunan Savaş, kupa maçında Hatayspor için kenetlenen Hatay’ın medeniyet, kardeşlik şehri olmasının yanında sporun birleştirici gücünü de tüm Türkiye’ye yansıttığını dile getirdi.

Hatay’da yaşayan 1,5 milyon kişinin Bordo-Beyazlı ekiple gururlandığını altını çizen Prof. Dr. Nazan Savaş, “Çarşamba akşamı tüm Hatay halkı, televizyonlarının karşısında, gururla, Galatasaray ile karşılaşan Hatayspor’u izledi. Hatayspor ile heyecanlandı. Bizler, Hatayspor ile gurur duyuyoruz. Tabi bu gurur tablosunun arkasında bir gerçek var. Bu başarının arkasında bir hikaye var. Yaptığı her işe inanan, gönül veren, Hatay’ı, ülkesini, bayrağını canından çok seven bir başkan var. Tüm iftiralara rağmen, hiç vazgeçmeden ve bahane üretmeden çok iş üreten bir ekip var.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş ile birlikte Hatay, sporun ve sporcunun kenti oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız, 2 defa, Türkiye’nin en büyük kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı. Tarihinde ilk kez, Hatayspor, Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Dünya Aba Güreşleri Federasyonu da Hatay’da kuruldu. Birçok spor dalında sporcularımız yetişiyor. Sadece bu kadar mı? Unesco tarafından Gastronomi Kenti seçildik. Mutfağımızdaki lezzetleri artık dünyaya tanıtıyoruz. Expo 2021 için dünyanın gözü yine Hatay’da. Dediğim gibi, bu başarılarının arkasında inanmışlık var. Hatay’ın adını ulusal ve uluslararası müsabakalarda duyuran başkanımıza her zamanki gibi yeniden inanalım ve yeniden güvenelim. Hatay’ı daha güzel günler bekliyor. Hatay’ın başkanına sarılalım, geleceğimize sarılalım, 31 Martta kazanan Hatay olsun! Kazanan, Hatay’ın geleceği için kararlılıkla mücadele verenler olsun” dedi.

Bir cevap yazın