Alkışlar filenin şampiyonlarına

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve Hatay Okul Sporları İl Temsilciliğinin faaliyet takviminde yer alan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kız-Erkek Voleybol Hatay İl Birinciliği müsabakaları final maçlarıyla tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda oynanan  Okul Sporları Yıldız Kız – Erkek Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında sporcuların heyecanına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, okul müdürleri ve veliler ortak oldu.

Kızlarda şampiyon Defne Esenbulak

Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvasında finale kalan İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, Defne Esenbulak Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabaka sonucunda Defne Esenbulak Ortaokulu rakibini 3-0 mağlup ederek il birincisi oldu.

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu ise ikincilik kupasının sahibi olurken, Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu il üçüncüsü, Defne Yeni Çağ Ortaokulu ise il dördüncüsü oldu.

Erkeklerin Şampiyonu ‘Arsuz Gökmeydan Ortaokulu’

Okul Sporları Yıldız Erkek Voleybol İl Birinciliği turnuvasına katılan 4 takım arasında İl Şampiyonu Arsuz Gökmeydan Ortaokulu oldu. İskenderun Kapalı Spor Salonunda Samandağ Koyunoğlu Ortaokulu ile karşılaşan Arsuz Gökmeydan Ortaokulu rakibini yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Samandağ Koyunoğlu Ortaokulu ise final maçını kaybederek il ikinciliği kupasının sahibi olurken, İskenderun Mehmet Akif Ortaokulu il üçüncüsü, Altınözü Cumhuriyet Ortaokulu ise il dördüncüsü oldu. Okul Sporları Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Defne Esenbulak Ortaokulu, ikinci olan İskenderun Namık Kemal Ortaokulu ile Okul Sporları Yıldız Erkekler İl Şampiyonu Arsuz Gökmeydan Ortaokulu, ikinci olan Samandağ Koyunoğlu Ortaokulu Hatay’ı Türkiye grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Kupa heyecanı

Madalya töreni öncesinde sporcuları kutlayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay’ı Türkiye Şampiyonası gruplarında temsil edecek takımlara başarılar dileyerek, mutlaka derece yapacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Müsabakalar sonunda şampiyon olan okul takımlara ve sporculara kupa ve madalyalarını takdim eden, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından verildi.

Bir cevap yazın