Torbacılar tutuklandı

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Antakya’da “torbacı” diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi tutuklandı.

Ekiplerin 4 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda Narkotik dedektör köpeği Dante’nin de kullanıldığı Altınçay ve Emek mahallelerindeki 7 farklı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, gözaltına altınan 8 şüphelinin evlerinde 707 adet captagon hap ve 17.5 gram esrar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından, uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan aralarında bir hamile kadının da yeraldığı  7 kişi tutuklanırken, biri de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon üstüne operasyon

Antakya’ya bağlı Saraykent Mahallesi’nde de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 20 bin adet kaçak cinsel uyarıcı hap ele geçirildi. Kaçak cinsel uyarıcı hap olduğu istihbaratını alan jandarma ekipleri, Saraykent Mahallesi’nde Suriye uyruklu Shadi Albdiwi isimli şahsın evine düzenlediği operasyonda, Suriye’den kaçak olarak getirildiği belirlenen 20 bin adet cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.Gözaltına alınan Shadi Albdiwi sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Bir cevap yazın