FIBA Avrupa Ligi’nin Türk gecesinde yüzümüz gülmedi!

Hatay Büyükşehir Belediyespor,  Avrupa’daki en prestijli organizasyon olan Euroleague’de Fenerbahçe’yi kendi sahasında ağırladı. FİBA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden iki takımın karşı karşıya geldiği ve Kadınlar FIBA Avrupa Ligi’nin Türk gecesi olarak anılan karşılaşmada Hatay’ın Melekleri Fenerbahçe’ye 50-78 mağlup oldu.

Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip Fenerbahçe’ye pota altını etkili kullanarak 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla cevap veren mavi beyazlılar, aldıkları sayılara rağmen ilk çeyreği 12-27 geride tamamladı. Çeyreğin bitimine az bir süre kala Hülya Çoklar sakatlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün olan taraf Fenerbahçe oldu.

Dar rotasyonla oynayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Merve ve Gizem ile skor üretse de soyunma odasına 31-41 mağlup girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına iki takım da etkili savunma yaparak başladı.  Geniş oyuncu kadrosunu kullanan sarı-lacivertliler, üçüncü çeyreği 43-60’lık skorla önde tamamladı.

Karşılaşmanın son çeyreğinde tüm çabasına rağmen oyuna ortak olamaya çalışan Hatay’ın Melekleri mücadeleden 50-78 mağlup ayrıldı.

Bir cevap yazın