Seçimin en güzel karesi İskenderun’dan

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak seçmenle buluşan CHP’li Yılmaz Şahutoğlu ile Ak Parti’li Fatih Tosyalı, sahadaki çalışmaları sırasında tesadüfen karşılaştı. İskenderun’a hizmet etme sevdasıyla sahaya çıkan iki adayın dostane ve kardeşçe kucaklaşması ile esen hoşgörü havası İskenderun’da güzel bir seçim havası yaşanacağının bir kez daha gözler önüne serdi.

Şahutoğlu ve Tosyalı’nın karşılıklı samimiyet içerisinde birbirlerine başarılar dilediği buluşmada, her ne kadar farklı partilerde de olsa iyi niyet dolu güzel sohbeti kazananın İskenderun olacağını açıkça ortaya koydu.  

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu kardeşim ile karşılaştık. Barış, kardeşlik ve sevgi ortamında bir seçim geçireceğiz. İnşallah bu dostluk ve kardeşlik bağları içinde kazanan İskenderun olacak” derken, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu da, “Temennilerimiz ortak. Barış içerisinde, kardeşlik içerisinde, demokratik bir seçim süreci yaşayacağımıza inanıyorum. Amacımız; marka şehir statüsüne ulaşan bir İskenderun’da hep birlikte yaşamaktadır. Biz seçimden önce olduğu gibi, seçimden sonra da abi- kardeş olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın