Lütfü Savaş, doğduğu mahallede duygulandı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart seçimleri öncesi kentteki ilk seçim bürosunu çocukluğunun geçtiği mahallede açtı.  Antakya Şirince Mahallesi’nde soğuk havaya aldırış etmeden kendisini karşılayan hemşerileri ile birlikte ilk seçim bürosunun açılışını miting havasında yapan Başkan Savaş, bu bölgede oturan vatandaşların daha çok hizmete ve kalkınmaya ihtiyacı olduğunu belirtti.

Gelecek dönemde ‘Teleferik Projesi’ni tamamlayacaklarını ve bu bölgede daha çok tesis yapılacağını belirten Savaş, “Yapacağımız bu tesislerde hem beraber eğlenip güleceğiz, hem de gençlerimiz bu tesislerde çalışarak iş sahibi olacak” dedi.

 Altyapıda yatırımların karşılığını aldıklarını ve artık bu bölgede de su sıkıntısı olmayacağını söyleyen Başkan Savaş, “Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen süre zarfı boyunca hizmetlerimizin üzerine hizmet ekleyerek ilerledik. Allah’a çok şükür hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzdeki seçim de çok önemli. Bu seçimde siyasi partilerden ya da liderlerden ziyade belediye başkan adaylarının kim olduğu daha önemli. Çünkü Hatay’ı ileri taşıyacak, menzile götürecek kişi parti lideri değil belediye başkanıdır” diyerek, verilecek oyların önemine dikkat çekti.

EXPO’nun, Gastronomi Kenti unvanı almasının ve yapılan tüm yatırımların kentin ekonomik refahı ve canlılığı için yapıldığını söyleyen Başkan Savaş, Hatay halkının desteğiyle 31 Mart gecesi zafer kutlamasını köprübaşında yapacaklarına olan inancını yineledi ve seçim bürosunun kurdelesini keserek açılışı yaptı.

Başkan Savaş’ın seçim maratonunda en büyük destekçisi olacaklarını ve kendisini hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacaklarını ifade eden mahalle sakinleri de, mahallelerinin ve kentin geleceği için gecesini gündüzüne katan Lütfü Savaş’a  her fırsatta destek olacaklarını dile getirdi.

Bir cevap yazın