Bu fotoğraftaki iki melek artık yok!

Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nda şok gelişme yaşandı. Takıma büyük katkı sunan ve şampiyonluklara damga vuran iki önemli oyuncu ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Kulüp Yönetimi, Courtney Paris ve Hind Ben Abdelkader ile yollarının ayrıldığını duyururken, konuyla ilgili detayları ilerleyen günlerde açıklayacağını duyurdu.

İki sporcunun, EuroLeague’in Letonya deplasmanındaki TTT Riga maçında kasıtlı oynamayarak, kulübü sabote etmesi ve takımın mağlubiyetine göz yummalarından ötürü Hatay Büyükşehir Belediyespor yönetiminin aldığı karar gereği yollarını ayırdığı öğrenilirken, Hind Ben Abdelkader ise finansal konular yüzünden kulüpten ayrıldığını duyurduğu sosyal medya hesabında, Hataylı taraftarlara bu zamana kadarki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sinan Kurumuş da ayrıldı

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Hatayspor’dan da bir ayrılık haberi geldi. Hatayspor’un geçen sezon devre arasında transfer ettiği Sinan Kurumuş, takımdan ayrıldığını açıkladı. Hatayspor Kulübü ile anlaşarak karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden Sinan Kurumuş, taraftarlara teşekkür etti.

Sinan Kurumuş yaptığı açıklamada, “Geçen sezon devre arası anlaştığım Hatayspor kulübü ile bugün sözleşmemi feshetmiş bulunmaktayım. Hatayspor’da ve Hatay şehrinde geçirmiş olduğum 1 yıl benim için büyük olasılıkla hayatımın en güzel ve en zor zamanlarıydı. Bu kulüp, bu taraftar ve Hatay halkına bana göstermiş oldukları ilgi, alaka ve sevgileri için sadece teşekkür edebilirim. Ben Sinan Kurumuş olarak geçen sezon yaşanan şampiyonlukta takımıma oynadığım maçlarla ve attığım 11 gol ile bir katkı verebildiysem benim için büyük gurur ve mutluluktur” dedi.

Sinan Kurumuş açıklamasının sonunda takım arkadaşlarına, personellere, Yönetim Kuruluna, teknik ekibe ve Hatayspor taraftarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın