İyi Parti ve CHP’nin gözü, kulağı Ankara’da

İskenderun İyi Parti İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Kıvrak, CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz ve beraberindeki heyeti kabulünde yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Millet İttifakı’nın Hatay adaylarının açıklanmasını heyecanla beklediklerini söyleyen Kıvrak, sürecin uzaması nedeniyle beklemekten ve oturmaktan yorulduklarını, biran önce adayların açıklanmasını beklediklerini dile getirdi.

“İttifaka hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz”

İyi Parti İlçe teşkilatı olarak CHP’nin bütün İskenderun Belediye Başkan aday adaylarına eşit mesafede olduklarının altını çizen Başkanı Zafer Kıvrak, “CHP’nin kesin adayını bir an önce belirlemesini arzu ediyoruz. Ayakkabılarımız kapının dışında. Millet ittifakı için kapı kapı dolaşmaya, bu ittifaka hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. İyi Parti İskenderun Teşkilatı olarak nasıl bir seçim çalışması yürüteceğimizi herkese göstereceğiz. Bizler ilçe yönetimimizle, teşkilatımızla, mahalle temsilcilerimiz, üyelerimiz ve İyi Parti gönülleri ile seçim çalışmasına hazırız. Beklemekten, oturmaktan yorulduk. Kalan seçim takvimini en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Ayrıca 31 Mart yerel seçimleri olası bir genel seçimin de hazırlığı ve provası niteliğinde olacaktır. Buradaki Millet İttifakı, geleceğin genel iktidarının da şekillenmesine neden olacaktır. Bu yönüyle de 31 Mart Mahalli İdareler seçimi önem arz etmektedir. Ziyaretinize teşekkür ediyor, aday adaylığı çalışmalarınızda size başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

“Bir ilki gerçekleştirmek istiyorum”

CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz ise Millet İttifakı’yla iyi işler başaracaklarına inandığını belirtirken, “İskenderun Belediyesi’nin 80 yıllık tarihinde hiç bayan belediye başkanı olmamış. Bir ilki gerçekleştirmek arzusundayım. Burada beni, bizleri çok sıcak karşıladınız. Kendimi evimde gibi hissettim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İskenderun İyi Parti yeni yönetimine de başarılar diliyorum ”dedi.

Bir cevap yazın