İstanbul’da Hatay Mutfağı zirvede

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Kapalı Çarşı Yılın Enleri” ödül töreninde bir ödül de Hatay Mutfağı’na geldi. Dünyanın ilk büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kapalı Çarşı’dan adını alan ve Show TV’nin en çok izlenen programlarından Son Trend işbirliğinde düzenlenen ödül töreninde altı farklı ülkeden 400 özel davetli katıldı. İş, sanat, siyaset, akademi, medya kategorilerindeki 27 kişiye ödül verilen gecede, bir ödülde Hatay sokaklarının kokusunu, dostluğunu ve lezzetlerini kilometrelerce ötede İstanbullularla buluşturan Hak Evrensel Hatay Sofrası’na verildi.

Ödüle layık görülenler arasında Avrupa’da faaliyet gösteren Türk şirketlerinin olması dikkat çekerken, gecenin organizatörü PBY Media Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yalçın yaptığı konuşmada, “Bu yıl 6’ncısını düzenlediğimiz Kapalı Çarşı Yılın Enleri ödül törenimiz için 36 bin esnafımız oy kullandı ve bunun sonucunda 27 kişi ve kuruma ödüllerini takdim edeceğiz. Avrupa’nın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren Türk işadamlarımız da bu yılki ödül listesinde yer aldı. Başarılı iş çalışmalarından dolayı ödül alan işadamlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Hepsi birbirinden kıymetli, çalışmalarıyla öne çıkan iş, sanat, medya, akademi, siyaset camiamızın değerli üyeleriyle gururlarını paylaşıyoruz” dedi.

En İyi Genç Toptancı, En İyi Esnaf Lokantası, En İyi Proje İş Adamı, Güvenilir Türk Marka Ödülü, en iyi lojistik firması, En İyi Butik Otel gibi çeşitli branşlarda verilen ödüller arasında Florya’nın Antakya köşesi olarak bilenen Hak Evrensel Hatay Sofrası da Hatay yemekleri ile “En İyi Hatay Mutfağı’ ödülü almaya hakkazandı.

Bir cevap yazın