İşte Hatay’ın Ak kadrosu

AK Parti, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Hatay aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Antakya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve 12’si Ak Parti, 3’ü MHP ittifak adayı olmak üzere görücüye çıkan adaylardan 4 ilçede mevcut belediye başkanı ile yola devam kararı alındığı, 5 ilçede ise revizyona gidildiği gözlendi.

Adaylar arasında en büyük sürpriz ise Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin yerine 23. Dönem MHP Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz’ın getirilmesi, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un yerine de daha önce Dörtyol Belediye Başkanlığı yapan Fadıl Keskin’e yeniden vize verilmesi oldu.

TBMM AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, milletvekilleri, Ak Parti ve MHP’nin il ve ilçelerdeki tüm kademeleri, eski vekiller ve başkanlar ile partililerin yoğun katılımıyla düzenlenen toplantıda, 15 ilçe belediye başkan adayının ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler tanıtıldı.

Büyük bir coşkuyla tek tek sahneye çıkarak salonu dolduran kalabalığı selamlayan adaylar, yerel seçimde zafer sözü vererek, toplu fotoğraf çekimiyle toplantıyı noktaladı..

Ak Parti Hatay İlçe Belediye Başkan adayları şöyle:

Altınözü:Rıfat SARI

Antakya:İzzettin YILMAZ

Arsuz:Necim BOZKURT

Defne:Ferit OFLAZOĞLU

Erzin:Hüseyin GÖKÇE

Hassa:Mehmet KARATAŞ

İskenderun:Fatih TOSYALI

Kırıkhan:Ayhan YAVUZ

Payas: Bekir ALTAN

Reyhanlı: Mehmet HACIOĞLU

Samandağ:Mehmet SÜT

Yayladağı:Mustafa SAYIN

Cumhur İttifakı’nın MHP Adayları ise:

Dörtyol: Fadıl KESKİN

Belen:İbrahim GÜL

Kumlu:Mehmet DELİ

Bir cevap yazın