Oramiralden İskenderun çıkarması!

İskenderun ve çevresindeki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı askeri birliklerde tetkik ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a gelen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

Oramiral Özbal’a ziyaretinde Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Aydın Şirin ve İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe de eşlik etti.

Kaymakam Yönden tarafından kaymakamlık girişinde karşılanan Oramiral Adnan Özbal ve beraberindeki heyet, tarihi yapı olan kaymakamlık binasını gezerken, arka bahçede bulunan ve tek kökten beslenerek farklı türden iki ayrı ağacı bünyesinde barındıran farklı inanç ve kültürden insanların birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde yaşadığı İskenderun’daki kültür kaynaşmasına güzel bir örnek teşkil eden ağacı inceledi.

Kaymakamlık binasında yaptığı kısa gezintinin ardından makama geçen Oramiral Adnan Özbal ve beraberindeki heyet, gerçekleşen ziyaretin ardından anısına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e şilt takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yönden ise, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Aydın Şirin’e teşekkür ederek, İskenderun Güvercini işlemeli fincan takımı hediye etti.

Bir cevap yazın