Lütfü Savaş için hasat zamanı!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun’da kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Örgütü tarafından hazırlanan kahvaltıda İskenderun Belediye Başkanlığı seçimini kazanmanın önemini dile getiren Başkan Savaş, yerel seçimlerle alakalı yaptığı değerlendirmede “Tüm zorluk ve engellemelere rağmen önemli projeler geliştirdik. Şimdi hasat zamanı. Seçim çalışmalarımızda çok adım atmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi Başkanlık seçimlerinin ‘İki Adaylı’ bir seçime doğru eğilim gösterdiğini belirten Başkan Savaş, Hatay’daki tüm belediye seçimlerinden zaferle çıkmaları gerektiğini söyledi.

“Siyasal ve ekonomik baharı birlikte yaşayacağız”

CHP Hatay il ve ilçe örgütlerinin seçim süresince sahada olacaklarını ve çalışma alanlarını genişleterek yılmadan, yorulmadan çaba göstereceklerine inandığını belirten Başkan Savaş, “ İskenderun’da hizmete giren battı-çıktı projesi çalışmalarımız devam ediyor. Yeni düzenlemeler nihai bir tablo değildir. Trafiği istenilen seviyeye getirmek istiyoruz. Yaşanan zorlukları ve sıkıntıları değerlendiriyoruz. Arsuz’a bağlı Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinde başlattığımız altyapı çalışmalarının yarısını tamamladık. Bölgedeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. EXPO’yu hayata geçirdiğimizde üç ilçenin kavşak noktasında 170 dönümün üzerinde tesis inşa edeceğiz. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ortada. Mart’ın sonu bahardır. Sadece siyasal bahar değil, ekonomik baharı da birlikte yaşayacağız. Bu yüzden çok çalışacağız. ‘Gidemediğin yer senin değildir’ diye bir deyiş vardır. Her insanın ulaşabilecek ve uzlaşabilecek bir noktası vardır. Empati ve sempati kurarak gönüllerde sevgi biriktirmeliyiz. Bu yüzden İskenderun bizim için büyük önem taşımaktadır ve kazanmak için gayretimizi göstereceğiz” derken, EXPO’nun kente değer katacağını söyledi.



Bir cevap yazın