Arsuz Kaymakamı, mahallelinin yüreğine su serpti!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçeye bağlı Üçgüllük-Ada Mahallesi’ndeki vatandaşların talebi üzerine, mahallede bulunan dere yatağında yetkililerle birlikte incelemede bulundu.

Kaymakam Sarı, beraberinde DSİ Bölge sorumlu Mühendis Hüseyin Murat ve Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal ile birlikte yaptığı ziyarette, mahalle sakinlerinden dere yatağının zaman zaman taşması ve mahalle bağlantı yolunun kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle gelen şikayetleri değerlendirerek, istişarede bulundu.

Mahalle muhtarının da eşlik ettiği ziyarette, Kaymakam Sarı, DSİ tarafından yol kenarındaki dere yatağı için hemen bir çalışma yapılacağını, DSİ ile bu anlamda görüşmelerin yapıldığını ve konuyu bizzat takip ettiğini belirterek, halktan müsterih olmalarını istedi.

Bunun yanı sıra ilçenin su sorunu ile ilgili olarak da Hatsu Genel Müdürlüğü ile görüşme yaptığını, sorunun çözümü için girişimde bulunduğunu aktaran Kaymakam Sarı, daha sonra konuk olduğu mahalle sakinlerinin  sorun ve taleplerini dinledi. Muhtar Naim Güngör ve mahalle sakinleri, ilgisinden ve duyarlılığından dolayı Kaymakam Sarı’ya ve kendisine eşlik eden heyete teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın