Bu ‘Sefer’ dünya şampiyonu oluruz!

Para Taekvondo şampiyonalarında İskenderun’un adını zirveye çıkaran Öz Şampiyonlar Tekvando Kulübü’nün Milli Sporcusu Sefer Tayip Harbutlu, Para Taekvondo Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olmayı başardı. Azmi ve başarısı ile dikkat çekerken, engelli sporcuların neleri başarabileceklerine de en güzel örnek olan Harbutlu, 5-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonası’nda, İskenderun ve Hatay’ın yanısıra Türkiye’yi temsil edecek.

İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan ile çalışmalarını aralıksız sürdüren engel tanımayan sporcu Sefer Tayip Harbutlu, attığı her adımda yanınıda yer alan antrenörüne teşekkür ederken, dünya şampiyonasından da derece ile döneceğine inandığını söyledi.

İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan da, Türkiye ikincisi olan sporcunu tebrik ederek,  “ Yine Ankara yine Taekwondo Türkiye şampiyonası. 2’ncilik  ödülü bizim en büyük başarımız oldu. Aldığımız bu vize ile dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Daha öncede İskenderun’u Avrupa şampiyonasında temsil edip Avrupa ikincisi olan Harbutlu bu sefer de 5-6 Şubatta yapılacak dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Bu gururu hem kulübümüze hem de İskenderun’umuza yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın