İskenderunlu çocuklar OLİ’yi çok sevdi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi(TMOK)’nin Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu tarafından yürütülen eğitim semineri, İskenderun Gençlik Merkezi koordinesinde gerçekleşti.

Altı bölümden oluşan sunumda çocuklara sırasıyla insan vücudu, spor, sağlık, çevre, olimpiyatlar, fair-play hakkında bilgiler aktarılırken, ekrandan düzenlenen yarışmalar ve çizgi filmlere de yer verilerek eğlenerek öğrenmeleri sağlandı. Olimpiyat tarihçesinin videosunun izlenmesinin ardından sorulan soruları doğru cevaplayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

TMOK OLİ eğitiminde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Oli Projesi her yıl İskenderun’da gençlik merkezimizin koordinesinde gerçekleşmekteydi. Bu yıl da Oli’yi çocukların ayağına getirerek, onların hem odaklanmaya yardımcı, hem de eğlendirici bir projenin içerisinde yer almak bizleri gururlandırdı. Eğitimin her yıl olduğu gibi bu yılda çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne bizlere güvenip böyle güzel projelerde bizlerle yan yana çalıştıkları için teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, TMOK OLİ Spor Kültürü Olimpik Eğitim Sunucu ve Koordinatörü Sibel Yazgan Tel’e plaket takdim edildi.

Bir cevap yazın