Bahar temizliği listesinde ilk sırada poşet var!

CHP Genel Merkezi’nin ilin ekonomisi üzerindeki sıkıntı ve sorunların tespiti ve çözüm yolları üzerinde araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a gönderdiği Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İskenderun’da da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve İl Başkanı Halil İbrahim Özgün ile birlikte ilk olarak ekonominin kalbi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’na giden Zeybek, esnaf oda başkanları, sendika, esnaf ve kamu kuruluşları ziyaretlerinin ardından CHP İlçe Binası’nda partililerle buluştu.

CHP Ekonomi Masası’nın il ziyaretleri kapsamında Hatay’ın ekonomik durumu ve halkın görüşlerini raporlaştırıp genel merkeze sunmak için görevlendirildiğini söyleyen Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, yerel seçimin önemine dikkat çekerek, partililere yol haritaları hakkında bilgi verdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise ‘Bahar temizliğine şimdiden başlıyoruz’ diyerek, seçimlerden zaferle ayrılacaklarına inandığını ifade etti.

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün de ülkenin yağmalanmasına, marketlerde plastik poşetlerin 25 kuruşa satılmaya başlanması kadar tepki gösterilmediğini ve konuşulmadığına vurgu yaparak, vatandaşın 25 kuruşu ödeyecek hali olmadığına ve ekonomideki kötü gidişata naylon poşet sallayarak dikkat çekti.

Başkan Özgün’ün protestosuna, daha sonra Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, belediye başkan aday adayları ve partililer de poşet sallayarak destek verdi.

Bir cevap yazın