Arsuz Belediyesi bu istifayla sarsıldı!

Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, sosyal medya hesabından istifasını duyurarak, “01.01.2019 tarihi itibariyle personel ve yöneticilik bazındaki tüm ilişiğimi kesmiş durumdayım” açıklamasını yaptı. Açıklamasının sonuna Dostoyevski’nin ‘İnsana en çok acı veren şey söyledikleriyle, söylemek istedikleri arasındaki uçurumdur’ sözünü ekleyen Ali Yavuz, istifasında açıklayamayacağı çok şeylerin olduğunu ima etti. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın en yakınındaki isim olan Ali Yavuz’un bu istifası Arsuz’da deprem yarattı.


“Değerli akrabalarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma ve tüm Arsuz Halkına önemli duyurumdur” girişiyle istifasını duyuran Ali Yavuz, “Mimar Ali Yavuz olarak, 2014 yılı Temmuz ayında başlayan ve dörtbuçuk yıl devam eden belediyecilik serüvenimi yeni yılın ilk günü itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. Arsuz Belediyesi’ndeki yöneticilik görevimi bırakmış ve personel ile yöneticilik bazındaki tüm ilişiğimi kesmiş durumdayım. Yanlış anlaşılmalara ve yorumlara meydan vermemek için şunu açıkça belirtmek isterim ki; bu karar, tamamen kendi özgür iradem ile benim tarafımdan alınmış tek taraflı bir karardır. Bu konuda, hiç kimse tarafından her hangi bir talep ve baskı söz konusu değildir” dedi.
Bundan sonraki meslek yaşamını, çocuklarıyla birlikte İskenderun’da kurulu bulunan ofisinde sürdüreceğini belirten Ali Yavuz, “Firmamız sizlerin de bildiği gibi, 1984 yılında tarafımdan kurulmuş ve o tarihten itibaren 35 yıldır yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu süre zarfında binlerce proje üretmiş ve uygulamıştır” bilgilerini de paylaştı.

Bir cevap yazın