3 ilin valisine kritik görev!

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında düzenlenen Suriye Güvenlik Toplantısı’nda operasyon kapsamında görevlendirilen üç ilin valileri süreçle ilgili yapmış oldukları çalışmaları değerlendirdi.

Ottoman Palace Otel’de düzenlenen toplantıya, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanısıra, Gaziantep Valisi Davut Gül, Kilis Valisi Recep Soytürk, Fırat Kalkanı ve Zeytindalı Harekât Bölgelerinden sorumlu Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri ve ilgili Kaymakamlar katıldı.

Toplantıda kısa bir değerlendirme yapan Vali Doğan “Sizleri bugün Hatay’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğumu dile getirmek isterim. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı bir operasyon var. Bu operasyon çerçevesinde Gaziantep, Kilis ve Hatay valiliklerimiz görevlendirilmiştir. Bu bölgelerde Valiliklerimizin yapmış olduğu iş ve işlemlerin süreçleri ile ilgili istişare yapmak üzere bir aradayız” dedi.

Kasım ayı içerisinde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu başkanlığında Gaziantep’te, sonrasında İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Başkanlığında Şanlıurfa’da da Suriye Güvenlik toplantıları yapılmıştı. 

Bir cevap yazın