İyi ki eğitimin gönüllü kadın neferleri var

İskenderun Güney Eğitim Vakfı(İGEV)’nın gönüllü eğitim neferlerinin, tüm geliri öğrencilere harcanmak üzere düzenlediği geleneksel ‘Yılsonu Kermesi’ yoğun bir katılımla gerçekleşti. İGEV’li bayanların el emeği göz nuru ile hazırladıkları birbirinden güzel eserler ve lezzetli yöresel yemeklerin eğitime katkı olarak geri döneceği kermese; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İGEV Başkanı Şefik Uyar, CHP ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Desteğe teşekkür

İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar, geliri eğitime harcanmak üzere düzenlenen kermese katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, “Bu yılın son kermesini düzenledik. Hayırlı olmasını diliyorum. Geliri öğrencilere harcamak üzere düzenlenen kermeste bir aradayız. Kermesteki ürünler bayanlarımızın el emeği, göz nuru çalışmalarıdır. Herkese, bizi yalnız bırakmadığınız ve eğitim gönüllülerine destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle yeni yılın herkese huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

“İGEV, takdire şayan bir kuruluş”

İGEV’in eğitim alanında yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Ak Parti HBB Başkan Adayı İbrahim Güler ise, “İGEV eğitim alanında kendisini kanıtlamış bir kuruluş. Yapılan çalışmaları takdirle karşılıyoruz. İGEV’li bayanlara da düzenlemiş oldukları kermeste satışa sundukları birbirinden güzel yemekler için de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Eğitim gönüllülerinin yanındayız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de eğitime önem veren bir kurumun eğitim gönüllüsü olan kadınlara teşekkür ederek, tüm geliri öğrencilere harcanacak olan kermesin hazırlanmasında emeği geçen İGEV yöneticilerini de ayrıca tebrik etti.

Yapılan konuşmaların ardından davetlilerin açılış kurdelesini yaptığı kermese katılanlar, eğitime katkı sunmak amacıyla kermesi gezerken, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Bir cevap yazın