Tosyalı; bugüne imza, geleceğe damga!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, Forbes Dergisi’nin 100. yılında belirlediği 24 kişilik ‘Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” arasında yeraldı. Forbes Dergisi’nin 100´üncü yaşını kutlamak amacıyla düzenlenen gala gecesinde, ödüllerin Türk ekonomi tarihine yön veren, yaptıklarıyla iz bırakan, büyük dönüşümler yaratmış, yaptıkları olmasaydı yerlerinde büyük boşluklar bırakacak, bugüne imzalarını atan ve dolayısıyla geleceğe damgasını vuracak bu önemli isimlere verildiğine vurgu yapıldı.

İş ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin katıldığı dünyanın en önemli iş ve ekonomi dergilerinden Forbes’in 100. Yıl gecesinde Forbes Dergisi Yayın Yönetmeni Burçak Güven, Türkiye´nin yaşayan büyük zihinlerine Forbes Dergisi olarak teşekkür etti.

Ödülünü Tosyalı Ailesi adına aldı

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı ise ödülünü alırken, “Bu ödülü tüm Tosyalı Holding Ailesi adına almaktan büyük memnuniyet ve onur duyuyorum. Hepinizin bildiği gibi Türkiye gelişen bir ülke ve ekonomik büyümenin ülkemiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Ancak bu süreç, sosyal sorumluluk değerleri olmadan düşünülemez. Bizim için, ekonomik kalkınma ve sosyal kalkınma her zaman el ele, denge içinde olmuştur. Tosyalı Holding olarak, bizler de yatırımlarımızı yaparken temel değerlerimizi her zaman koruduk. Bundan sonra bu değerimizi koruyarak, dünyanın dörtbir yanında yatırım ve ihracaat bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bu değerli ödülden dolayı Forbes’e teşekkür ederim” dedi.