‘Bu davada küsmek yok, mücadele etmek var’

CHP İskenderun İlçe Teşkilatını ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, partililere, ‘Küsmeyin, kırılmayın ve köşenize çekilmeyin’ çağrısı yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanmanın önemine değinen Başkan Savaş, yerel seçimler de herkese görev düştüğünü belirterek, “İnşallah hep birlikte Ankara’yı mahcup etmeden çalışacağız ve kazanacağız” dedi.

Hatay’ın her köşesini gezdiğini söyleyen Başkan Savaş, “Sizler örgütlenirken, bizler sokakta çalışmalarımızı yapıyoruz. Çünkü sadece örgütlenmek yetmiyor, her yerde olmak gerekiyor. Beni bu göreve layık gören genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Büyükşehirde güçlü olmamız lazım. Hatay Büyükşehir’i alırız ancak İskenderun başta olmak üzere tüm ilçeleri de almamız lazım. Bu nedenle buradan herkese çok iş düştüğünü belirtmek istiyorum. Allah için küsmeyin, kırılmayın ve köşenize çekilmeyin, birbirimize destek olmazsak kazanamayız,  tesadüfen kazanmamış oluruz. Ama biz kendi artılarımızla kazanmak istiyoruz. Hepimizin bazı yerlerde kırıldığımız, üzüldüğümüz noktalar ve beklentilerimiz olabilir. Hepimizin amacı; bu şehirde ve bu ülkede iktidar olmaktır. Hasretlerimizi, plan programlarımızı yapmak için iktidara geleceğiz. Bizim bir davamız varsa, bu ülke bu şehir için o dava uğruna mücadele edeceğiz” dedi.

“İskenderun’u kazanmak istiyoruz”

Vatandaşların, “Transfer aday istemiyoruz. Partimize emek vermeyen insan bize hizmet edemez. Partimizden olsun baştacımız olsun” olsun şeklindeki tepkisine de yanıt veren Başkan Savaş, “Geçen seçimde 1600 oy farkla kaybettik İskenderun’da. Bu yıl sizden daha fazla kazanmayı ben istiyorum. Çünkü 5 yıldır İskenderun’un ne çektiğini biliyorum. Çok değerli ve bu işi yapabilecek aday adaylarımız var. Ancak içlerinden biri aday olabilecek. Genel Merkezimizin de hepsi ile ilgili bilgisi var, adayı da onlar belirleyecek. İlçe başkanımızı çağırıp, fikrini sorduklarını biliyorum. Bizden de fikir sorarlarsa, fikrimizi söyleriz” dedi.

Bir cevap yazın