Annelik psikolojisi farklı bir şey!

İskenderun Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Hatay Kadın ve Aile koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Annelik Psikolojisi” Konulu panel yoğun ilgi gördü.

Mavi Çocuk Akademisi’nde düzenlenen panele İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, YÖK Denetleme Kurulu üyesi Prof.Dr. Güler Alkan, İSTE Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nurten Çelik, Mavi Çocuk Akademisi Okul Müdürü Birgül Türkay, TÜGVA Genel Merkez yöneticileri ile çok sayıda davetli ve veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Gençlik Vakfı Hatay Kadın ve Aile İl koordinatörü Zeynep Soylu, seminerin üzerlerine titrediğimiz çocukların gelişimine olumlu katkı yapacağını belirterek, “10-35 yaş arası öğrenci, çalışan, eş ve anne olan hanımlarımızın, milli ve manevi değerlerimize bağlı, bilgi ve özgüven sahibi bir şekilde yetişmeleri noktasında çalışmalarda ve faaliyetlerde bulunuyoruz. Ayrıca aile kurumunu sosyal, kültürel ve eğitsel bakımdan destekleyecek paneller düzenlemekteyiz” dedi.

Video ve slayt gösterimi eşliğinde annelere, Annelik Psikolojisi ve çocuklarına karşı nasıl davranmaları gerektiği konularında bilgiler veren Yazar Berin Tuncel de, sunumun ardından annelerin çocuklarıyla ilgili yaşadıkları sorunlar üzerine sordukları soruları yanıtladı.

Panelin sonunda, Türkiye Gençlik Vakfı Hatay Kadın ve Aile İl koordinatörü Zeynep Soylu panele katkılarından dolayı Yazar Berin Tuncel’e ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil’e plaket takdim etti.

 

Bir cevap yazın